GROENE HART CAMPING
gallery/logo groene hart

APPARTEMENTEN - CAMPING - GROEPSACCOMMODATIE - ZAAL/FEESTRUIMTE

NIEUWS

​Electrische fietsen


Nieuw! Sinds kort hebben wij 4 electrische fietsen (Stella) voor de verhuur (vanaf 18 jaar).

Deze kosten € 18,00 per dag en € 75,00 per week. Voor een halve dag rekenen wij € 9,00. (De fietsen mogen alleen voor recreatieve doeleinden worden gebruikt)

gallery/e bikes

Interview


Op 16 maart 2016 zijn wij geinterviewd bij RTV de Ronde Venen. In deze uitzending laten wij zien hoe wij ons klaarmaken voor het nieuwe seizoen. Vind u het leuk om te kijken? Bekijk hieronder het filmpje.

​Groene Hart Camping vernieuwd

 

Om onze gasten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij hard bezig met een aantal vernieuwingen.

  • ​In de hooiberghutten zijn nieuwe keukens geplaats met inductiekookplaat en nieuwe pannen. Daarnaast hebben de hooiberghutten een kleine upgrade gehad, waaronder een extra stopcontact.
  • Begin 2017 zijn we begonnen met de bouw van een receptie. Deze is begin mei voltooid. Voortaan kunt u bij de receptie terecht voor al uw vragen.
  • Wij bieden in de weekenden en door de weeks in het hoogseizoen de mogelijkheid van een broodjesservice. U kunt uw bestelling online plaatsen of doorgeven bij de receptie en u kunt de volgende dag uw vers afgebakken broodjes afhalen bij de receptie. Daarnaast kunt u ook verse eieren, leverworst en osseworst bestellen.

​Nieuw camping terrein vanaf 2019


Wij hebben het naast de camping gelegen recreatieterrein, de Kandelaar, aangekocht. Daarom is het sinds dit seizoen ook mogelijk om zonder stroom hier te overnachten met u camper of tent. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. Mocht u op dit rustig gelegen terrein willen overnachten, kunt u dat bij de reservering aangeven.

​Groene Hart Camping geinterviewd

 

Afgelopen zomer 2019 zijn wij geinterviewd door het Witte weekblad de Ronde Venen. Lees het interview hier of klik op onderstaand document (opent in nieuw venster)

Lees hier een interview uit 2018 het interview of klik op onderstaand document (opent in nieuw venster)